نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا

دهقان: هر فردی که علیه امنیت ملی کشور اقدامی انجام دهد تحت پیگرد قرار می‌گیرد

معاون حقوقی رئیس جمهور امروز در حاشیه هیأت دولت گفت: هر فردی چه تبعه ایران باشد و یا تبعه کشور دیگری را داشته باشد، اگر علیه امنیت ملی کشور اقدامی انجام دهد، تحت پیگرد قرار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت، در پاسخ به پرسشی درباره فعالیتهای علی کریمی علیه منافع ملی، اظهار داشت: هر فردی چه تبعه ایران باشد و یا تبعه کشور دیگری را داشته باشد، اگر علیه امنیت ملی کشور اقدامی انجام دهد، تحت پیگرد قرار خواهد گرفت.

 

دهقان درباره اقدامات حقوقی ایران در پرونده ثبت شکایت علیه رژیم صهیونیستی گفت: به دلیل اینکه جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را به عنوان دولت شناسایی نکرده است در صورت شکایت در دیوان بین‌ المللی دادگستری از سوی ایران، این شکایت رد می شد که به صلاح کشور نبود.

 

وی ادامه داد: تاکنون فقط آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دادگاه بین المللی شکایت کرده و ایران هم در حال آماده سازی متن خود برای اعلام ورود است.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا از کشورهایی که رژیم صهیونیستی را به رسمیت می شناسند، خواسته است که شکایت خود را علیه این رژیم ثبت کنند و پس از آن ایران هم می تواند به عنوان کشور ثالث اعلام ورود کند.

 

دهقان خاطرنشان کرد: به محض ثبت شکایت آفریقای جنوبی، ایران هم متن خود را برای ورود ثالث آماده کرد و امیدواریم دیوان بین المللی دادگستری به وظیفه تاریخی خود عمل کرده و دستور موقت برای توقف این جنایت صادر کند.

 

وی با بیان اینکه اقدامات حقوقی جمهوری اسلامی ایران علیه جنایات رژیم صهیونیستی آغاز شده است، توضیح داد: ارتباط با سازمان های مردم نهاد داخلی و خارجی، تشکیل دادگاه شبیه سازی شده محاکمه نمادین رژیم صهیونیستی در اصفهان با حضور اساتید حقوق بین الملل، دعوت از حقوقدان های بین المللی از مهمترین اقدامات ایران برای نشان دادن جنایات رژیم صهیونیستی و توقف آن است.

 

دهقان همچنین با اشاره به پرونده سرقت فرشهای کاخ سعدآباد گفت: از مقامات دولت قبل درباره وضعیت این فرشها سوال کردیم که گفتند همه به موزه سپرده شده است. بر اساس تحقیقات انجام شده، تنها 2 تخته از 48 تخته فرش به موزه سپرده شده و وضعیت باقی فرشها معلوم نیست./ فارس

ارسال نظر